Welkom bij de Bevers van Guy de Fontgalland,
 
Bevers zijn de jongste jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar bij scouting. Mocht je nieuwsgierig zijn of lijkt het je leuk, dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken.

 

Opkomsten
De bevers hebben zaterdags opkomst van 14.00 uur t/m 16.00 uur. De groep bestaat uit ongeveer 20 kinderen met 4 leiding. Tijdens deze opkomsten doen we veel leuke activiteiten zoals spelletjes in het bos, speurtochten, knutselen en bakken. Dit doen we allemaal bij het scoutinggebouw of in de Ter Apeler bossen.
 
Kampen
Naast de gewone opkomsten zijn er ook kampen. De bevers gaan 4 keer per jaar op kamp, het eerste kamp zal 1 nachtje in het gebouw zijn. Het tweede kamp zal twee nachten zijn waarbij we in een tent naast het gebouw zullen slapen om te oefenen voor Pinksterkamp. Het volgende kamp is dan ook Pinksterkamp, dit is een groot kamp waarbij jaarlijks alle scouts uit het noorden samen komen. Ter afsluiting van het seizoen is altijd een zomerkamp.
 
Beverbelofte
Ik beloof mijn best te doen een goede Bever te zijn.
Een Bever is eerlijk en lief en zorgt goed voor de natuur.
Jullie kunnen op mij rekenen.
 
Wil jij ook lid worden?
Lijkt het je leuk om Bever te worden dan ben je van harte welkom om langs te komen op zaterdagmiddag. Je mag 3 keer vrijblijvend komen kijken of scouting echt iets voor je is waarna de keuze gemaakt moet worden of je lid wordt. Lid worden doe je via deze website, ga naar het menu en klik op informatie. Ga in het verkregen menu naar lid worden en schrijf je in.
Als je ingeschreven bent kom je op de wachtlijst terecht. Indien er een plekje vrij is nemen we contact met je op en nodigen we je uit om eens mee te komen doen. Niet getreurd, ondanks dat een wachtlijst aanwezig is, is er bij start van het nieuwe seizoen altijd plek voor nieuwe Bevers.
 

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar?

En wil je ook zelf Scouting meemaken? Kom dan vrijblijvend 3x kijken op zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur!