Scoutinggebouw guy de fontgalland Ter ApelHet clubgebouw van scoutinggroep Guy de Fontgalland in Ter Apel is te huur voor scoutinggroepen, verenigingen en scholen. Deze accommodatie ligt binnen de bebouwde kom van Ter Apel en is gelegen aan een groot speelveld dat voor diverse activiteiten is te gebruiken.

Op circa vijf minuten lopen van onze accommodatie ligt het winkelcentrum van Ter Apel, waar onder andere verschillende supermarkten aanwezig zijn. Ook de Ter Apelerbossen liggen op vijf minuten loopafstand van onze accommodatie. In dit bos is ook het museum klooster Ter Apel te vinden. Daarnaast beschikken we over een mooie en ruime kampvuurkuil.

Het scoutinggebouw is in 2007/2008 geheel verbouwd en uitgebreid en voldoet aan de huidige eisen van een clubgebouw. Je kunt gebruik maken van drie grote groepsruimten, een keuken met voldoende kookmogelijkheden en een sanitaire ruimte voorzien van douches en toiletten. Voor grotere groepen is het eventueel mogelijk een extra keuken en groepsruimte te gebruiken.