Rabobank ClubsupportWie zijn wij?

Scouting Guy de Fontgalland is een scoutingvereniging uit Ter Apel die zonder subsidie en/of sponsoring haar activiteiten organiseert. Leden betalen contributie en hiervan wordt het gebouw aan de Havenstraat in Ter Apel onderhouden, (spel)activiteiten voor onze jeugdleden georganiseerd en materiaal en tenten gekocht.

De groep heeft op dit moment ruim 160 leden en 40 mensen die leiding geven en/of ondersteuning bieden, dit zijn allemaal vrijwilligers. Scouting Ter Apel is maatschappelijk betrokken en actief in het dorp Ter Apel en omstreken.

Wat willen wij?

Scouting Guy de Fontgalland zou graag haar gebouw verduurzamen. Dit o.a. door het aanbrengen van ledverlichting en beweegsensoren in het gehele gebouw. Zo voorkomen we onnodig stroomverbruik en wordt onze energierekening lager. Hierdoor kunnen we het bespaarde geld besteden aan leuke activiteiten met en voor onze leden.

U kunt dit mede mogelijk maken voor ons!

Wat u kunt doen?

Steun ons door uw stem op uit te brengen op Scouting Ter Apel! In het vak hieronder lees je hoe dit werkt!

Onze jeugdleden en alle vrijwilligers zouden u zeer dankbaar zijn.

We hopen op uw stem voor onze groep.

Stichtingsbestuur scouting Guy de Fontgalland

NU STEMMEN!

Over Clubsupport

De Rabobank Clubkas campagne loopt van 5 t/m 25 oktober 2020. In deze periode mogen leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging met maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging. Het aantal stemmen bepaald uiteindelijk wel deel van het beschikbare bedrag naar Scouting Ter Apel gaat.

Lid van de Rabobank

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn/worden van de Rabobank. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid van de Rabobank! Als je klant bent van Rabobank Zuid en Oost Groningen kun je via Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of je al lid bent van Rabobank. Mocht je nog geen lid zijn en dat willen doen kan je dat gratis hier doen!