Met nieuw meubilair zit scouting Guy de Fontgalland er straks warmpjes bij!Wie zijn wij?

Scouting Guy de Fontgalland is een scoutingvereniging uit Ter Apel die zonder subsidie en/of sponsoring haar activiteiten organiseert. Leden betalen contributie en hiervan wordt het gebouw aan de Havenstraat in Ter Apel onderhouden, (spel)activiteiten voor onze jeugdleden georganiseerd en materiaal en tenten gekocht.

De groep heeft op dit moment ruim 160 leden en 40 mensen die leiding geven en/of ondersteuning bieden, dit zijn allemaal vrijwilligers. Scouting Ter Apel is maatschappelijk betrokken en actief in het dorp Ter Apel en omstreken.

Wat willen wij?

Ons meubilair is hard aan vervanging toe. Stoelen en tafels worden intensief gebruikt, maar zijn erg duur in aanschaf. Vele jaren geleden heeft de scoutinggroep tweedehands meubilair mogen ontvangen, maar dit meubilair is echter volledig versleten en kopen is geen optie. Er is simpelweg geen geld voor, want...

Op dit moment zijn we met onze vrijwilligers bezig om een splinternieuwe materialenberging te bouwen naast het gebouw. Wanneer deze berging er staat heeft scouting Guy de Fontgalland de eigen huisvesting helemaal op orde; namelijk naast een mooi gebouw en een mooi terrein ook een fijne materialenberging. Het lijkt ons dan nu een heel mooi moment om het ruim afgeschreven meubilair ook te vervangen. Op die manier kunnen we straks op mooie stoelen aan een stevige tafel kijken naar ons nieuwe onderkomen. En zitten we er warmpjes bij.

U kunt dit mede mogelijk maken voor ons!

Wat u kunt doen?

Steun ons door uw stem op ons uit te brengen voor nieuw meubilair voor de scoutinggroep in Ter Apel! In het vak hieronder lees je hoe dit werkt!

Onze jeugdleden en alle vrijwilligers zouden u zeer dankbaar zijn. Als het ons gaat lukken, nodigen wij alle stemmers uit om samen met ons een kopje koffie komen te drinken.

We hopen op uw stem voor onze groep.

Stichtingsbestuur scouting Guy de Fontgalland

Over de clubkascampagne

De Rabobank Clubkas campagne loopt van 8 t/m 22 februari 2018. In deze periode mogen leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging met maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging. Het aantal stemmen bepaald uiteindelijk wel deel van het beschikbare bedrag naar Scouting Ter Apel gaat. Er is in totaal € 100.000,- beschikbaar.

Lid van de Rabobank

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn/worden van de Rabobank. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid van de Rabobank! Als je klant bent van Rabobank Zuid en Oost Groningen kun je via Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of je al lid bent van Rabobank. Mocht je nog geen lid zijn en dat willen doen kan je dat gratis hier doen! Nadat je lid bent geworden ontvang je een code en kan je tussen 8 en 22 februari stemmen op Scouting Ter Apel.