Nieuw dit jaar, de carnavalsspelletjes!
Gedurende de carnavalsperiode komen er enkele carnavalsspellen online. Deze spellen zijn voor iedereen te spelen. Voor deze spelletjes is een speciale pagina gemaakt met een overzicht van alle spelletjes. Deze pagina vind je op http://guydefontgalland.nl/carnaval/spelletjes/

Uiteraard kan degene met de hoogste totaalscore rekenen op een leuke prijs. Wat deze prijs is houden we nog even geheim.
Om je score op te kunnen slaan is het nodig om eenvoudig in te loggen via Facebook. Hieronder een overzicht van de tot nu toe gepubliceerde spelletjes.

Laatste carnavalsspelletjes

Nieuw spel


auteur Arjan    datum 18 februari 2014 22:20    reacties Reacties (0)

Er staat inmiddels weer een nieuw spel online. Ditmaal geen behendigheidsspel maar een spel over muziekkennis. Het spel bestaat uit 20 fragmenten van carnavalsnummers waarbij je per fragment 15 seconden de tijd hebt om uit 4 antwoorden de juiste te selecteren 워크 m16서버 다운로드.

Tot nu toe nog niet meegedaan met de carnavalsspelletjes? De vorige drie spellen staan nog steeds online en je score telt ook nog gewoon mee. Degene met de hoogste totaalscore wint een slagroomtaart Oceans 11 download.

Dus log nu snel in op de speciale spelletjespagina en zorg voor een zo hoog mogelijke score 비스트 12시30분 다운로드!


Carnavalsspel #2


auteur Arjan    datum 23 januari 2014 23:59    reacties Reacties (0)

Nu het eerste spel erop zit en de winnaars hiervan bekend zijn is het tijd om te beginnen met het tweede carnavalsspel.
In dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk ballonnen lek te schieten 요루시카 히치콕 다운로드. Het spel is net als de vorige keer te vinden op http://guydefontgalland.nl/carnaval/spelletjes/

 

In de komende weken zullen er nog een aantal spellen verschijnen reversal trial. De scores van deze spelletjes worden bij elkaar opgeteld en wie dan de hoogste score heeft wint de slagroomtaart!

 

Niet meegedaan met het eerste spel Korean drama from abroad? Maakt niet uit! De winnaar van het eerste spel is inmiddels bekend maar je kunt het spel nog wel gewoon spelen om een zo hoog mogelijke totaalscore te halen Don't starve to download!


Prijzen


auteur John    datum 21 januari 2014 10:36    reacties Reacties (2)
Kabul download

Vorige week is al aangegeven dat er met de spelletjes leuke prijzen kunnen worden gewonnen. De afgelopen week is er dus ook al fanatiek gespeeld. Momenteel hebben al 30 man een poging gewaagd om op de eerste plek te komen sonic generations 다운로드. In totaal zullen er waarschijnlijk 5 spellen online komen in de aankomende weken. De gene die dan in totaal boven aanstaat wint een dikke slagroomtaart 도타2 오토체스 다운로드.

De prijzen voor het eerste spel zijn :

1e   carnavalsmuts

2e   zak snoep

3e   rol wc papier

 

Succes,

Arjan en John


Carnavalsspel #1


auteur Arjan    datum 8 januari 2014 23:21    reacties Reacties (0)
2014 Autocad Kizen download

Dit is het eerste onderdeel van een nieuwe rubriek op de site. Zoals in de titel staat gaan we spelletjes spelen. Gedurende de bouwperiode zullen er enkele malen nieuwe spellen online komen end-of-the-window movie. Deze spellen zijn voor iedereen te spelen.

Om mee te dingen naar de prijzen is het nodig om eenvoudig in te loggen via Facebook.

Het eerste spel is het maken van een zolang mogelijke polonaise (ook wel bekend onder de naam ‘snake’) 포드 v 페라리 다운로드. Dit spel vind je op http://guydefontgalland.nl/carnaval/spelletjes/


Poll

Sorry, er zijn geen polls beschikbaar op het moment.

Random foto’s

img_7509 cimg0109

Laatste reacties