foto

Ik heb nog niet eerder ingelogd

Gebruik onderstaand formulier om en link op te vragen voor het instellen van een wachtwoord.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Standaard is je gebruikersnaam je voornaam. Tenzij er meerdere leiding met dezelfde voornaam is dan is het waarschijnlijk je voornaam en achternaam aan elkaar. Had je al een account voor augustus 2009? Dan is je gebruikersnaam hetzelfde gebleven. Deze kon je toendertijd nog zelf instellen dus hier zijn geen standaardregels voor. Mocht je je gebruikersnaam nog steeds niet weten neem dan even contact op met webmaster@guydefontgalland.nl zodat je gebruikersnaam opnieuw kan worden ingesteld.

Mijn e-mailadres klopt niet

Neem even contact op via webmaster@guydefontgalland.nl zodat je e-mailadres opnieuw kan worden ingesteld. Deze staat los van de @guydefontgalland.nl adressen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Vul onderstaand formulier in. Je krijgt direct per mail een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen

Vraag via onderstaand formulier een link op om een nieuw wachtwoord in te stellen

Inloggen via SOL

Het is ook mogelijk om in te loggen met je Scouts Online account. Klik daarvoor op de 'Login met je SOL-account' knop. Je wordt dan doorgestuurd naar scouting.nl waar je kunt inloggen. Het is helaas nog niet mogelijk om je login te onthouden. Het is dus nodig om bij een volgende bezoek opnieuw in te loggen. Zodra je op uitloggen klikt wordt je automatisch ook uitgelogd bij Scouts Online.

Er is geen functie voor mij bekent

Je kunt inloggen met de functies waarmee je in het smoelenboek voorkomt. Heb je wel een functie maar kan je niet inloggen? Neem dan contact op via webmaster@guydefontgalland.nl

Wachtwoord vergeten