Niek


auteur John    datum 19 januari 2012 20:36    reacties Reacties (0)
Categoriëen: Vrienden van

1) Wie ben je, hoe oud ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Niek, 24 jaar en studeer aan de verpleegkunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen 크롬 jw player 다운로드. Daarnaast ben ik werkzaam bij stichting De Trans.

2) Hoe ken je de mensen van bouwgroep Scouting Ter Apel

Tja, dat begon jaren geleden 인스타 pc 다운로드. Aangezien de meeste leden van de Johnnies ook lid zijn van scouting en onze carnavalsgroepen op feestjes ook veel door elkaar lopen. Daarnaast steeds vaker een bezoekje aan het gebouw en uiteindelijk heeft dat geleid tot het lid worden van scouting Ter Apel 리눅스 nginx 다운로드.

3) Op welke manier vier jij carnaval

Met veel gezelligheid, een beetje drank :P, met de Johnnies en ook wel een beetje met de mensen van scouting Electric downloads.
Dat doen wij vrijdag ’s avond in onze bouwschuur, niet heel uitbundig, want meestal zijn we nog bezig om dankzij onze strakke planning de kar nog af te maken 😛 Great pizza download.
Zaterdags natuurlijk de optocht bij de Kloosterwiekers met ’s avonds het daarbij behorende feest. Zondags topfit weer naar Bargeroosterveld om daar de optocht te rijden en zondagavond de mega gezellige prijsuitreiking van de kloosterwiekers 같은베개 다운로드. En dan de maandag een ontzettend mooie gezellig ouwehoor optocht in Duitsland met een kneiter van een afsluiter in de manege aldaar.

4) Wat zou je graag willen zien op de carnavalssite 오딘 펌웨어 다운로드?

Op die van ons of op die van jullie.
Op die van jullie zou ik graag lezen dat jullie een keer de elfde prijs winnen. Hetgeen jullie dit jaar opnieuw niet gaat lukken of het niveau moet enorm omhoog gegaan zijn song naver.
Op die van ons misschien wat meer bedrijvigheid. Misschien moeten wij een dergelijk lijstje ook een keer laten invullen door jullie 😛

5) Wat is je favoriete carnavalsoutfit voor op een feestje Optimus g firmware download.

Met carnaval het pak, dat we ook aanhadden tijdens de optocht.
Of een johnnie-outfit gecombineerd met iets van de optocht.

6) Wat verwacht je van carnaval 2012 only you today?

Uiteraard een enorm gezellig feest. Met veel leuke optochten, gezellig publiek. Mooie karren, uitbundige loopgroepen. Een aantal liters bier, veel leuke muziek. Super gezellige feesten en uiteraard weer mooie foto’s en verhalen na afloop.

7) Wat kun jij echt niet missen tijdens een carnavalsweekend en waarom?

Moet ik dan echt één bepaald onderdeel kiezen? Das moeilijk, ik zou de karren echt niet kunnen missen denk ik. Daar begint het toch allemaal mee. Daar zijn we het hele jaar mee bezig en trots op. Eigenlijk zijn de karren de leidraad voor het hele weekend. Zonder de kar geen optocht, zonder de kar geen prijsuitreiking, zonder de kar geen manege in Dld en dat zijn dan ook gelijk de dingen die ik niet wil missen.

8) Welke kar van Scouting Ter Apel kun jij je nog het beste herinneren en waarom?

Ik herrinner me een aantal karren nog wel goed en van een aantal karren alleen de pakjes. De complete kar van jullie die ik mij nog het beste kan herrinneren is de kar wij gaan knallen. Waarom weet ik niet, mooiste combinatie van pakjes en kar denk ik.

9) Welk lied zing jij het liefst met karaoke

Ik zing eigenlijk best wel veel, kan het niet maar doe het we :P. Maar eigenlijk niet zo vaak met karaoke. Ik zou het dan ook niet weten.

10) Aan wie moeten wij deze vragen ook stellen en waarom?

Dan kies ik voor Jedokus. Hij is namelijk van een afstand nog heel betrokken bij onze kar en heeft ook de eerste contacten gelegd met de mensen in het zuiden. Ook ben ik benieuwd naar zijn favoriet karaokenummer ik heb namelijk zo’n vermoeden.

Reacties:
Reageren:
Poll

Sorry, er zijn geen polls beschikbaar op het moment.

Random foto’s

img_7258img_9645
01-jan-2007 13:00, EASTMAN KODAK COMPANY KODAK EASYSHARE Z8612 IS Digital Camera, 2.8, 5.85mm, 0.013 sec, ISO 64
 

Laatste reacties