Andre en Ria


auteur John    datum 3 januari 2012 21:40    reacties Reacties (0)
Categoriëen: Vrienden van

1) Wie ben je, hoe oud ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Wij zijn Andre en Ria, ouders van “wel 3 scouts”!  Bouwjaar:  1956.  Combi: boer en juf.  Onze hobby’s zijn wandelen (LAW), op stap met de camper t World Download. Ria schildert, zingt in een koor, heeft lol in ict- sociale media. Inmiddels twittert en “feestboekt” Andre ook volop!  Voorkeur voor gezelligheid met jong en oud subtitles for Resident Evil Doom Day. Carnaval,  scouting-evenementen,  dorpsgebeuren, zoals onlangs Christmas met de Harmony! Onvergetelijke herinneringen aan de schuurfeesten op de boerderij MGun video!

2) Hoe ken je de mensen van bouwgroep Scouting Ter Apel

We kennen de mensen van de Bouwgroep al jaaaaren! Uit de vorige eeuw!  Andre is bestuurslid de Grote Groepsraad van Scouting 듀데이트 다운로드. Wij ondersteunen de bouwgroep in natura, zoals beschikbaarheid van een tractor, aggregaat en stamppot maken voor de hele bouwploeg en aanverwanten. Ong samsung ssd magician. 50 personen! Da’s heel wat: 15 kilo aardappels, 6 kilo maus, 20 worsten en 1 kg uitgebakken spekjes!

3) Op welke manier vier jij carnaval

We starten het carnavalsseizoen bij de Johnnies met het Oktoberfest naver V app! Daarna hand- en spandiensten bij de groepen. Ria heeft jaren met De Wichter carnaval gevierd, maar is wegens “drokkigheid” gestopt. Helpt nu “De mauskokers” met aardappels schillen Silent Prayer. Zondags naar Barger Oosterveld, ’s avonds volgen we vol spanning de prijsuitreiking en op Rosenmontag over de grens.

4) Wat zou je graag willen zien op de carnavalssite Sleepy Hollow download?

De carnavalssite is leuk: doorgaan zoals jullie nu bezig zijn. Af en toe een paar foto’s. Niet te veel verraden, maar zodanig dat we het kunnen volgen 소설 이안 다운로드! En graag veel humor!

5) Wat is je favoriete carnavalsoutfit voor op een feestje.

Onze favoriete carnavalsoutfit is fleurig, kleurig en polonaiseproof applesdgothicneo 다운로드. Verder Andre draagt heeeeel graag zijn Scouting trui (liefst alle dagen onder de overall! ), sjaaltje en een schapenmuts.

6) Wat verwacht je van carnaval 2012?

Carnaval 2012 wordt  boven verwachting! Ter Apel zal te klein zijn!!  Voorstel: extra rondje via de Maten.

7) Wat kun jij echt niet missen tijdens een carnavalsweekend en waarom?

Rosenmontag is onmisbaar: geen kar die meer klopt! Super gewoonweg! De optocht die je wel 4 keer langs ziet komen! Elk jaar weer moet de bekende tegelboer er weer aan geloven en .. ramen dicht!

8) Welke kar van Scouting Ter Apel kun jij je nog het beste herinneren en waarom?

De eerste herinneringen hebben we aan de Flippo´s 1996! Hieraan hebben de jongens als eerste deelgenomen. Zo trots! De flippo’s hebben nog jaren in de garage achter de diepvries gestaan.  De leukste was de kar in 2000: “Lastig als je geen keuze hebt”. Zelfs SBS kwam erbij te pas!  De allermooiste wordt 2012!!

9) Welk lied zing jij het liefst met karaoke

Ook zonder karoake zingen we Kiele kiele fennechie. ”  Verder `’t Dondert en het bliksemt” geeft direct de stemming weer, zoals bij TV Noord opname paar jaar geleden!  Ook lachen is  “Geniet van het leven” http://www.youtube.com/watch?v=9gfvLdUxSqA       Andre vindt ook heel leuk: ” ….die van .. schatje, kom op de foto”!

10) Aan wie moeten wij deze vragen de volgende keer stellen en waarom?

Jos Buter! Jos is een onmisbare factor voor de bouw van de kar: zorgt al jaren voor de basis: de tekening!


Reacties:
Reageren:
Poll

Sorry, er zijn geen polls beschikbaar op het moment.

Random foto’s

img_8627cimg0230
02-jan-2009 09:27, FUJIFILM Fujifilm A235, 2.9, 5.7mm, 0.022 sec, ISO 400
 

Laatste reacties