Jesper


auteur John    datum 30 januari 2011 19:41    reacties Reacties (1)
Categoriëen: Bouwer van de week

1. Wie ben je, hoe oud ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Jesper, ben 26 jaar en studeer psychologie en geschiedenis in Groningen 반디캠 코덱 다운로드.

2. Sinds wanneer bouw je mee aan de carnavalskar en wat is je mooiste kar?
*opent de geschiedenispagina* De eerste kar waaraan ik een beetje heb meegeholpen was de kar van 2000: ‘Lastige he, als je geen keuze hebt’ Ik ben pas echt fanatiek gaan meehelpen vanaf 2002 toen we burgemeester Euverink lieten grasmaaien 효과음 다운로드. Dat betekent dat deze kar mijn 11de kar wordt. Voelt goed 🙂
Mijn persoonlijke top drie qua karren van ons is: 1)We gaan knallen, 2) Kermis en 3)Gekkenhuis employee id. Waarbij het verschil tussen nummer 1 en 2 maar klein is.

3. Wat zijn je favoriete carnavalsmomenten en waarom?
Er zijn uiteraard vele schitterende momenten in zo`n weeken en de bouwers die voor mij hun vragenlijst hebben ingevuld hebben al veel goede dingen gezegd 프라임95 다운로드. Ik wil daar toch nog een paar momenten aan toevoegen:
Vroeger, toen we nog niet aan de Sellingerstraat bouwden moest de kar nog verplaatst worden Download The Bound of Isaac Rivers Hangul. Dit gebeurde meestal op de donderdagavond in het donker waarbij we op aanhangers stonden om de koppen en dergelijke vast te houden. In een lange toeterende optocht met zwaailichten en pas geverfde creaties verplaatsten we ons dan door Ter Apel ethnicity of hip-hop. Schitterend.

Het precieze moment op de zondagavond in het scoutinggebouw dat je beseft, rond een uur of vier, dat de meeste mensen al naar huis zijn en dat je alleen met een klein clubje fanatiekelingen krankzinnige dingen aan het doen bent Download 2019 Aladdin Dubbing.
Wakker worden op zondagochtend en, tot in de treure, op zoek zijn naar foto’s van de optocht en reacties van mensen. Om vervolgens, nadat je alle foto’s hebt gezien, overnieuw te beginnen Goodeye download. Daarna uiteraard de discussie over ‘wie zal er winnen?’

4. Wat zou je graag willen zien op de carnavalssite?
Ik ben wel groot fan van het idee om een twitteracount op de site te plaatsen jdk 8u211 다운로드.

5. Wat is je favoriete carnavalsoutfit voor op een feestje.
Alles waar ik me vrij in kan bewegen en wat niet teveel in de weg zit 콜 오브 듀티 다운로드. Botsauto’s, legopoppetjes en kano’s, hoewel schitterend, vallen dus al af.. Ik heb goede hoop voor de pakken van dit jaar!

6. Wat is je lievelingsprogramma op tv en waarom?
Ben momenteel groot fan van Wie is de Mol en volg dat vanuit Edinburgh dan ook fanatiek via uitzendinggemist. Het is een briljant spel en zeer verslavend om naar te kijken. Loop momenteel met het idee rond om een Scouting Ter Apel variant te organiseren (ergens na carnaval). Lijkt mij in ieder geval een leuke besteding voor een zondag 😉

7. Voor welk lievelingseten kunnen we je ’s nachts wakker maken
Aargh, dit is verreweg de moeilijkste vraag. Ik ga voor een portie bitterballen met mosterd.

8. Wat is het meest gewaagde wat je ooit hebt gedaan?
Een half jaar na het buitenland gaan en Evelien verantwoordelijk stellen voor het in leven houden van de planten en vissen…

9. Welk lied zing jij het liefst met karaoke?
De laatste keer dat ik een poging heb gedaan tot dergelijk geluidsoverlast ‘zong’ ik The Gambler van Kenny Rogers. Geen succes, maar ik ken de tekst tenminste…

10. Aan wie moeten wij deze vragen de volgende keer stellen en waarom?
John, het wordt tijd dat je de vragen zelf eens beantwoord. Niet zo bescheiden. Dat kun je heus wel 😉


Reacties:
  1. Jesper

    4 februari 2011 10:19

    Ik dacht ik kijk het nog even na, maar ik heb toch echt ‘John’ staan bij antwoord 10…

Reageren:
Poll

Sorry, er zijn geen polls beschikbaar op het moment.

Random foto’s

img_7055_0img_9540
02-jan-2009 11:08, FUJIFILM Fujifilm A235, 2.9, 5.7mm, 0.022 sec, ISO 100
02-jan-2009 10:39, FUJIFILM Fujifilm A235, 2.9, 5.7mm, 0.022 sec, ISO 400
 

Laatste reacties